© wallentouramsterdam.com

© wallentouramsterdam.com

Zijn jullie op zoek naar een ideale combinatie van 3 activiteiten voor jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam? Bekijk hier dan onze borrelboot, wallen tour en diner arrangement!

14:00 – 15:30 Borrelboot Amsterdam
Stap aan boord van onze borrelboot in Amsterdam! Een mooier welkom kunnen jullie je niet wensen. Vaar over de mooie Amsterdamse grachten en geniet van een onbeperkte Hollandse Bar (bier, fris en wijn zijn inclusief). Een ander half durende vaart langs de mooiste grachtenpanden van de stad.. uiteraard met een lekker muziekje op de achtergrond.

15:30 – 17:30 Wallen Tour – Verborgen plekjes in de Rosse Buurt
Aangekomen op de steiger worden jullie welkom geheten door onze gids. Deze zal jullie meenemen naar de meest beruchte en roodste plekjes van de Rosse Buurt. Onderweg horen jullie de mooiste verhalen en anekdotes die jullie niet snel zullen vergeten. uiteraard bezoeken we nog een typische Amsterdamse kroeg.

17:30 – 19:30 3 gangen diner
We besluiten dit arrangement met een 3 gangen diner in een Amsterdams eetcafé. Geniet van verschillende keuzes van de (wisselende) kaart. *vraag het actuele menu aan via ons aanvraagformulier.

Al vanaf 8 personen te boeken!

(Uiteraard is het mogelijk om de tijden en de volgorde van deze uitjes naar uw wensen aan te passen! Neem daarvoor contact op met ons team en geef uw wensen aan!)

Komen jullie met minder dan 8 personen, dan vragen wij het minimale bedrag van 8 personen

boek op uw gewenste datum en tijdstip
Wallentour – inclusief leuke Wallen gids
borrelboot Amsterdam (privéboot, schipper, onbeperkt bier, wijn en fris)
3 gangen hap in Amsterdams restaurant/eetcafé
Tijdsduur: 5,5 uur
Prijs € 70,00 p.p. incl. btw. vanaf 8 personen
Prijs € 67,50 p.p. incl. btw. vanaf 10 personen

Offerte of Reserveren