WallenTour

Rosse BuurtVanaf 8 personen te boeken, € 12,50 per persoon inclusief BTW – *grotere groepen ontvangen korting

Trek uw stoute schoenen aan en ga met ons mee op stap door het spannendste deel van Amsterdam. Onze ervaren gidsen vertellen u tijdens deze twee uur durende tour de leukste verhalen en spannendste anekdotes over de Rosse buurt en haar bewoners!

Schaarsgeklede dames
De Wallen zijn ongetwijfeld een van de beroemdste plekken op aarde. Op uw gemak wandelt u langs de roodverlichte ramen van: The Red Light District. U kunt uw ogen goed de kost geven. Men zegt wel dat op de Wallen de mooiste vrouwen ter wereld achter de ramen staan. En ze zijn allemaal even schaars gekleed!

Spraakmakend
De meest spraakmakende attracties van dit wereldwonder van lichte zeden passeren de revue: de Bananenbar, het Paleis Casa Rosso, De Moulin Rouge en de roodste en smalste steeg van Amsterdam. U weet niet wat u meemaakt!

‘The Old Sailor’ en Zeedijk
Dorstig geworden? We duiken het legendarische cafe ‘The Old Sailor’ in om onze kelen te smeren met koffie of een borrel. Daarna verkennen we de rest van de Rosse buurt: De Zeedijk, de
Schreierstoren. De Bloedstraat en Chinatown. Waar u naar hartenlust verder kunt struinen, eten en drinken.

Inclusief
– 1 of 2 caféstops (naar eigen keuze)
– Professionele Specialtours gids(en)
– Opstappen waar u wilt!
– Elke dag te boeken op uw gewenste dag en uw tijdstip!
– Ideaal te combineren met andere uitjes
– Maximaal 20 personen per gids

Mail ons of bel ons direct  op 020 420 9946
Wij organiseren ook uw diner, lunch of borrel op de Wallen. Daarnaast bieden wij ook nog verschillende teambuilding programma’s aan met de leukste gidsen en begeleiders voor de scherpste prijs!