Wilt u, betaalbaar, onbetaalbaar heerlijk lunchen en tegelijkertijd met de ogen van die schitterende grachtengordel proeven? Dan kunt u niet anders dan met de Hollandse budget lunch cruise aan boord gaan.

De opzet van de cruise is bijzonder. Het is fraai dat, als we van wal steken, u allesbehalve aan ons bent overgeleverd. Uw luxe privéboot, die u door de grachten zal leiden, is namelijk exclusief voor uw groep is gereserveerd. Dat betekent dat u zelf de vaarroute kunt bepalen! En niet alleen daarin hebt u beslissingsrecht, neen, het gaat nog even door: u bepaalt ook zelf de aanvangstijd, de duur en de begin- en eindlocatie van de cruise! En dat is prettig. De grachtengordel is schitterend, niet voor niets bezongen en op de Werelderfgoedlijst gezet. U hebt vast uw ideeën.

Wat een keuzevrijheid. En och heden, nóg houdt het niet op, want zelfs culinair hebt u een vinger in de pap en behoorlijk wat in de melk te brokkelen. en dat betreft nog veel meer dan deze zuivelproducten. Kies het menu van uw voorkeur of – als u het liever uit handen geeft – laat een menu op maat maken en u hebt gegarandeerd een lunch cruise die compleet naar uw eigen wensen samengesteld is!

Menu Hollandse budget lunch
Over het menu willen wij wel reeds het een en ander loslaten. U moet denken aan: Zaanse mosterdsoep, een handgesneden oerbruine boterham met Old Amsterdam, een even handmatig gesneden tijger-witte boterham met gerookte makreel en citroenmayonaise, een zuurdesem boterham met parmaham, pijnboompitjes en balsamico dressing.
Als ‘upgrade’ informatie kunnen wij u melden dat het mogelijk is de Zaanse mosterd soep te laten vervangen door een klein schaaltje vers fruit voor een toeslag van € 1,00 per persoon.

Verras, herstel: verwén uzelf met de Hollandse budget lunch cruise naar eigen vormgeving . Draal niet langer, maar stap over die loopplank!

Bekijk meer informatie op deze rondvaart amsterdam website