WallentourNaast onze Wallen Tour organiseren wij ook een speurtocht over de Wallen; het ideale groepsuitje in Amsterdam voor groepen die de stad zelf willen ontdekken. Tijdens deze 3 uur durende speurtocht speurt u door de smalle steegjes van de Rosse Buurt en komt u leuke feitjes en anekdotes te weten over dit oudste stukje Amsterdam. Bent u klaar om te gaan  (speur) neuzen in de Rosse Buurt?

Hoe gaat het in zijn werk? U wordt door onze begeleiders hartelijk ontvangen in hartje centrum, nabij het Centraal Station. Er worden teams gemaakt van uw groep en elk team ontvangt van ons een plattegrond en het spelmateriaal. Vervolgens gaan alle groepen op pad door dit meest beruchte stukje van Amsterdam. U komt onder andere langs de Zeedijk, de Oude Kerk, de bekende Oudezijds Achterburgwal, Casa Rosso en Chinatown. Leuke verhalen en opdrachten wisselen elkaar in een leuk tempo af. Wij besluiten deze wallen puzzeltocht met een prijsuitreiking in een typisch Rosse Buurt café, met voor ieder een lekker biertje, wijntje, koffie of iets fris.

Uiteraard is deze leuke wallentocht ook te combineren met een lunch of een groepsdiner of dinerspel. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden, neem contact om u te laten informeren.

boek op uw gewenste datum en tijdstip
begeleiding
 Wallen Speurtocht Amsterdam
1x consumptie Hollandse Bar (bier, fris, wijn)
Tijdsduur: 3 uur
18,50 p.p. inclusief BTW

Offerte of Reserveren