wallentour-amsterdam-55Wie is de mol in de Rosse Buurt? Speel het leuke stadsspel in Amsterdam als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam. Tijdens dit wie is de mol spel is niemand te vertrouwen in uw groep. Iedereen kan een mol zijn.. en deze zal er alles aan doen om de opdrachten in de war te schoppen!

U wordt door onze begeleiding ontvangen in het centrum van Amsterdam. Hier zullen de mollen (anoniem uiteraard) worden aangewezen; vervolgens zullen er verschillende doe- en denkspellen moeten worden uitgevoerd op verschillende plekken in het oude centrum van Amsterdam (met o.a. de Rosse Buurt die een bijzondere plek in het spel zal bekleden.)

Het spel besluiten we met het zinderende eindspel en een drankje in een Amsterdams café. Hier zal tevens de prijsuitreiking worden gedaan en zullen de Mollen bekend gemaakt worden.

Tijdens ons Wie is de Mol Amsterdam uitje speelt u leuke opdrachten en heeft u ook meteen een leuke teambuildingactiviteit. Als u ons Wie is de Mol spel boekt, bent u – gezien de reacties van onze klanten – verzekerd van een heel erg leuk uitje.

boek op uw gewenste datum en tijdstip
begeleiding
 Wie is de mol uitje Amsterdam
1x consumptie Hollandse Bar (bier, fris, wijn)
Tijdsduur: 3 uur
al vanaf 21,50 p.p. inclusief BTW

Offerte of Reserveren