Een geslaagd vrijgezellenfeest in Amsterdam

Als getuige moet jij al ver voor de bruiloft aan de bak! Wat zijn jouw plannen voor het vrijgezellenfeest van bruid of bruidegom? Heb je wel ideeën, maar wil je niets over het hoofd zien en niemand teleurstellen? Houdt je aan de volgende vier componenten voor een complete dag, aan jou de invulling, leuk natuurlijk naast onze Wallen Tour!

Deel 1. Verrassing!

Your lips must be sealed… Niets verklappen tijdens de organisatie is vaak nog een hele kunst, vooral als de vrijgezel voor wie je het feest organiseert je beste vriend of vriendin is. Maar hou vol, want zijn of haar reactie op het moment van de verrassing is onbetaalbaar! Betrek een aantal mensen in het complot en zorg ervoor dat hij of zij de hele dag vrij van werk of afspraken is. Hou op het moment suprême de camera draaiende , leuk voor later!

Deel 2. De vrijgezel op sleeptouw

Wees creatief bij het bedenken van een activiteit overdag. Een workshop doet het altijd goed. SpecialTours biedt workshops aan in de hoofdstad.
• Lekker bewegen? Workshop salsa, paaldansen, of buikdansen zijn toppers voor de dames. Voor de heren
• Culinair? Een wijnproeverij, kookworkshop Amsterdam en de workshop cocktails maken zijn voor zowel de heren als de dames smakelijke opties.
• Hilariteit alom? Kies voor de workshop naaktmodel schilderen, cursus ‘plat Amsterdams’ of de Lach workshop.
Kijk voor nog meer gezellige workshops op de website van SpecialTours!

Deel 3. Honger!

Waar je ook voor gekozen hebt als dagactiviteit, honger zullen jullie krijgen! Ook daar zijn originele en uitdagende opties voor. SpecialTours biedt heerlijke driegangendiners aan op centraal gelegen, beregezellige locaties. Een aantal thema’s op een rijtje:
• de televisie draait door diner
www.moorddinerspel.nl
• salsa diner
• comedy show diner
wie is de mol amsterdam teambuilding uitje
• Amsterdam diner tour

Deel 4. De nacht in…

Velen zullen het beamen dat een geslaagd vrijgezellenfeest in Amsterdam valt of staat met de stapavond. Denk wel na bij wat de aanstaande bruid of bruidegom leuk vind. Maar je hem of haar blij met een kroegentocht of een bezoek aan een hippe club. Helemaal niet zo’n staptype? Niets forceren, daar wordt niemand blij van. Denk in plaats daarvan na over andere avondactiviteiten zoals een concert, theater, bioscoopje of een gezellige filmavond thuis.